Dedikodulara Kanmayın!

09 Şubat 2017 Perşembe 17:24
Bu haber 1151 kez okundu

12. Olağan kongrede yeniden seçilen MHP İlçe Başkanı Şerif Türker ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Yaşar Toksoy’a ziyarette bulundular.

Dedikodulara Kanmayın!

12. Olağan kongrede yeniden seçilen MHP İlçe Başkanı Şerif Türker ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Yaşar Toksoy’a ziyarette bulundular.

MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Belediye Meclis Üyeleri, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Mehmet Tarhan ve yönetimden oluşan heyet Başkan Toksoy’un makamında bir araya gelerek, Başkanımızın yanındayız ve destekçisi olacaklarını ifade ettiler.

MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, 12. Olağan kongremizin ardından Dörtyol ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün Dörtyol Belediye Başkan’ımız Sn. Yaşar beyi yeni yönetim ile ziyaretindeyiz ifadelerini kullanan İlçe Başkanı Şerif Türker, MHP Genel Başkan’ı Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyin talimatları doğrultusunda önümüzde bir referandum olduğunu ve MHP Genel Merkezin gönderdiği program doğrultusunda hareket edeceklerini kullandı.

MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, son günlerde Belediye Başkanımız ile ilgili aslı astarı olmayan dedikodu ve iftiralara sadece gülüyoruz. Siyaset sorumluluk getiren bir görevdir. Sorumluluk sahibi olmayan ve gıdaları; iftira ve dedikodu olanlara sadece gülüyoruz. Bizim bu işlere kafa yoracak boş vaktimiz yoktur.

Başkan Toksoy; ‘İt Ürür, Bozkurt Yürür’
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, MHP Dörtyol İlçe Başkanlığına, Belediye Meclis Üyelerine, Ülkü Ocakları Başkanına ve yeni yönetime teşekkür etti.

Başkan Toksoy konuşmasının devamında 8-9 Şubat 1969 yılında MHP’nin kuruluş yıldönümünü hatırlatarak şu ifadelere yer verdi. Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluşunun 48 yıl boyunca tertemiz bir mücadelenin ismi olmuştur. Davamız, uğruna yüzlerce korkusuz vatanperver bozkurdunu şahadete uğurlasa da ne duruşundan ne de çizgisinden ödün vermemiş, kendisine sıkılan her kurşunla ölümsüzlük kazanmıştır. 

Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in kutlu mirası bugün Genel Başkanımız Saygıdeğer Dr. Devlet BAHÇELİ’nin bilgeliği ve tüm ülkü sevdalılarının azmi ile Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinde ilerlemeye devam edecektir.

Konuşmasının devamında ise, bizim işimizde, gücümüzde Dörtyol’a ve Dörtyol insanına hizmet etmektir. Aslı ve astarı olamayan ifadeler sadece gülüyoruz. Buradan onlara çağrım ucuz siyaseti bırakın, omurgasız siyaset olmaz, yapacaksanız siyaset; adam gibi yapın.

Başkan Toksoy konuşmasının sonunda MHP yönetimine teşekkür etti.

Yorum Gönder