Denizciler'de Nazmi Ceylan'a Teşekkür

12 Mart 2024 Salı 17:02
Bu haber 66 kez okundu

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan yerel seçimler kapsamında Denizciler mahallesinde coşkuyla karşılandı.

Denizciler'de Nazmi Ceylan'a Teşekkür

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan yerel seçimler kapsamında Denizciler mahallesinde coşkuyla karşılandı.

6 Şubat depremiyle yerle bir olan Hatay'da yaptığı 1500 Konutta çatlak dahi meydana gelmeyen ev sahibi ailelerin konuğu olan Nazmi Ceylan alkışlarla karşılandı.

Yaptığı dairelerde alnının akıyla çıkan Nazmi Ceylan; " Yüzyılın depremini yaşadığımız 6 şubatı çok şükür hasarsız atlattık. Ne mutlu bana alnımızın akıyla meydanlarda gezmenin gururunu yaşıyoruz. Sizler evinizde sağlıkla ve huzurla oturmanın mutluluğu en büyük gururumuz. Allah bir daha böyle afet, acı dünyada kimseye yaşatmasın." Açıklamasında bulundu.

İskenderun Denizciler mahallesindeki site sakinleriyle yapılan toplantıya vatandaşların ilgisi gözlerden kaçmadı.

Konut sahipleri; " Evimizde huzurlu oturuyorsak, canımızı ve malımızı kurtardıysak önce Allah sonra sizin gibi işini hakkıyla yapan sizlerin sayesinde. Biz teşekkür borçluyuz ve seçimlerde bu teşekkürü sandıkta da göstereceğiz." İfadelerini kullandı.

Konuşması sıksık alkışlarla kesilen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan duygu dolu anlar yaşadı.

Site sakinleri; "İşini ehli ile yapan Nazmi Ceylan Belediye'de aynı şekilde hizmet edeceğinden şüphemiz yoktur. Biz güveniyoruz." Açıklamasında bulunurken aileler hatıra fotoğrafı çekilerek programı sonlandırdı.

Denizciler 27 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi  Başkanı Erhan Çoğan ve yönetim üyelerine misafir olan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan sorunları dinledi.

Ceylan; "Denizciler Bölgemizin sorunlarını dinledik, not aldık. Uzun süredir çözülmeyen sorunları çok iyi biliyoruz. Çözmek için her zaman istişarede olacağız. Sadece seçimden seçime değil en ufak sorunlarda bile bu bölgemize gereken hassasiyeti çözeceğiz. Özellikle ulaşım büyük sorun ve uzun yıllar düzensizlikle boğuşan önemli bir mahallemiz. Mahallemizin sorunlarıyla ayrıca ilgileneceğiz, hiç bir mahallemize üvey evlat muamelesi yapmayacağız." Açıklamasında bulundu.

Yorum Gönder