‘Ekonomik Sorunlar Ciddi Yaralara Yol Açıyor’

10 Mart 2020 Salı 14:16
Bu haber 753 kez okundu

Saadet Partisi GİK Üyesi ve Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığı Mart Ayı İl Divan Toplantısı’na katıldı.

‘Ekonomik Sorunlar Ciddi Yaralara Yol Açıyor'

Saadet Partisi GİK Üyesi ve Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığı Mart Ayı İl Divan Toplantısı’na katıldı. Burada Konuşan Doç. Dr. Necmettin Çalışkan “Bugün ülkemizin birçok sorunu var.  Son zamanlarda öne çıkan ekonomik sorunlar ciddi yaralara yol açıyor. İnsanlar faturaları ödemekte zorluk çekerken, intiharlar yaşanırken, ülkenin kaynaklarının israf, konfor, borç/faiz ve yararsız yatırımlarla çarçur edildiği bir dönemden geçiyoruz. Hele ki açlık, işsizlik, ekonomik kriz ve bağlı sebeplerle artan intiharlarla karşı karşıyayız.

Kalkınmanın içerisine üretimi koymadan yalnızca; hapishane, adliye binası, saray, stadyum, park, müze, tünel, yol ve köprü gibi betona yatırımlar yapılıyor. Tabiî ki ülkemizin bu saydığımız hizmetlere de ihtiyacı var. Ancak devasa bir cari açık varken, borç almış başını gidiyorken ve bunu çözmek için üretime yönelmek birinci öncelikli olması gerekirken ülkeyi beton yığınına döndürmek hangi aklın ürünü anlamakta güçlük çekiyoruz.

Ülkenin bugün en çok ihtiyacı olan kötü giden ekonomik soruna çözüm olarak ‘Üretim kalkınma ve adil paylaşım’ diyen Saadet Partisi’ne ihtiyaç var. Biz her fırsatta uyarı ve çözümlerimizi söylemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Gönder