‘Gelin İskenderun İttifakına, İskenderun Kazansın’

07 Mart 2019 Perşembe 13:05
Bu haber 713 kez okundu

Dumlupınar Mahallesinde mahalle sakinlerinin misafiri olan Demokrat Parti Adayı Mete Aslan, ‘Ankara dayatması adaylara karşı gelin İskenderun ittifakına omuz verin İskenderun kazansın’ dedi.

‘Gelin İskenderun İttifakına, İskenderun Kazansın'
Dumlupınar Mahallesinde mahalle sakinlerinin misafiri olan Demokrat Parti Adayı Mete Aslan, ‘Ankara dayatması adaylara karşı gelin İskenderun ittifakına omuz verin İskenderun kazansın’ dedi.

İttifakların İskenderun'a bir şey veremeyeceğini söyleyen Mete Aslan, “Oturdukları yerde kendi siyasi geleceklerini garantiye almak için ittifak kuruyorlar. Düne kadar birbirlerine söven partiler bugün ittifak kurup oy istiyorlar. Kendi koltukları uğruna seçmenlerin doğrularını, davalarını hiçe sayıyorlar. İskenderun bu dayatmalara boyun eğmeyecek kadar gururludur. Zorlamaya dayatmaya her zaman karşı çıkan insanların yaşadığı bu memleket, zoraki ittifaklara da geçit vermez. İskenderun ittifakı derken tüm İskenderunluların aynı çatı altında olacağı ve sadece İskenderun menfaatlerinin olduğu bir ittifak planladık. İşte bu yüzden sizleri bu çatı altına davet ediyorum. Dayatma adaylarla bir yere varamazsınız. Ya bu İskenderun ittifakına oy verirsiniz İskenderun kazanır, ya da diğer ittifaklara verirsiniz ve 10 yılda İskenderunlu bu hale getirenlere yeniden fırsat verirsiniz”. 10 yıl önce yaptığım hizmetlerin üzerinde bir çivi dahi çakılmamış. Yollar hala çukur. Su hala gelmedi. O suyu büyük mücadeleler sonucu Payas’a kadar getirdim. 10 yıldır İskenderun'a getiremediler. Artırma tesisini de iki fabrika uğruna yok ettiler.  40 yıllık içme suyu ihtiyacı karşılanacaktı. İki yıl daha görevde kalsaydım içme suyu bugün musluklarınızdan akıyor olacaktı. Lütfen artık İskenderun’ zaman kaybettirmeyin. Bir an önce tahribatı onarıp yeni hizmetlere geçelim” dedi. İki adayımız daha var. Soruyorum iki mahalle sınırlarını bilir mi? Kişiliklerine sözüm yok. Değerli iki insan. Doktorluk veya demir çelik işi belediyeciliğe benzemez. Siz belediyeciliği öğrenene kadar 5 yıl biter. İskenderun 5 yıl daha kaybetmiş olur” dedi..

Yorum Gönder