Güler: ‘Battı Çıktının Üzerini Kapatacağız!’

07 Şubat 2019 Perşembe 16:27
Bu haber 663 kez okundu

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, esnaf oda başkanlarıyla bir araya geldiler.

Güler: ‘Battı Çıktının Üzerini Kapatacağız!'

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, esnaf oda başkanlarıyla bir araya geldiler. Her iki başkan adayını, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile HESOB Başkanvekili Erol Akın ve oda başkanları karşıladı.

Karşılıklı samimiyet ve nezaket içinde geçen ziyarette konuşan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, her iki başkan adayının bölgemize hizmet için gecesini gündüzlerine katacaklarına canı gönülden inandığını söyledi.

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler ise sevgi, saygı ve hoşgörü içinde Hatay'ı yöneteceklerini ifade etti.

Güler, “5 yıl içerisinde İskenderun ve Hatay’a 7 buçuk katrilyon bütçesi olan Hatay Büyükşehir, İskenderun’da ne yaptı? Kocaman bir hiç, yanlış yapılan bir battı çıktı. Cumhur ittifakı ile bu proje yapılmış olsaydı bu proje böyle olmazdı. Trafiğinin tersine döndüğünü, 60 yıllık güzergâhın değiştiğini birlikte gördük. Bu yaşanan gelişmeden İskenderun halkını rahatsız ve huzursuz” dedi.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, HBB’yi aldıklarında İskenderun’daki battı çıktı sorununun çözümü için alt geçidin üzerini kapatıp halkın kullanımına açacağını, alt geçidinde yine alt geçit olarak kullanacağını belirterek, “Önümüzdeki süreçte hep birlikte memleket diyeceğiz. İskenderun diyeceğiz. Biz Devletimiz için yaşarız, milletimiz için yaşarız, vatanımız için yaşarız. Biz Bayrağımız için yaşarız” dedi.

İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı da, “AK Parti iktidarı dönemlerinde esnafla ilgili önemli ve yararlı yasalar çıktı. Yapılandırma imkanı doğdu, teşvikler kazandırıldı. Ben bir esnaf çocuğu olarak, her zaman yanınızda duracağım. İskenderun’u ortak akıl ile birlikte yöneteceğiz. Tasarruf ve şeffaflık ilkesi rehberimiz olacak” dedi.

Yorum Gönder