Güven: ‘Rekor Oy Alabilmek İçin Çalışacağız’

04 Şubat 2019 Pazartesi 22:13
Bu haber 663 kez okundu

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, 31 Mart seçimlerinden sadece zaferle ayrılmak değil, rekor oyu alabilmek için gece gündüz demeden 24 saat çalışacaklarını söyledi.

Güven: ‘Rekor Oy Alabilmek İçin Çalışacağız'

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, 31 Mart seçimlerinden sadece zaferle ayrılmak değil, rekor oyu alabilmek için gece gündüz demeden 24 saat çalışacaklarını söyledi.

Göreve geldiği andan itibaren kısa sürede çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, gerek seçim koordinasyon merkezinde, gerekse ilçe teşkilatında yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyip, seçimi kazanma noktasında düzeni sağlamayı sürdürüyor.

SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi)’nin Musa Kurşun başkanlığında, Mehmet Kesik, Bülent Özer ve diğer görevlilerle birlikte uyumlu şekilde, çalışmaları organize eden İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, "Son nefesimize kadar Cumhurbaşkanımızın bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

1 Mart seçimlerinden sadece zaferle ayrılmak değil, rekor oyu alabilmek için gece gündüz demeden 24 saat çalışacaklarının altını çizen Güven, “Bizler bu büyük ailenin fertleri olarak, İskenderun’umuzu her zaman en güzelini hak eden İskenderunlularımızı layık olduğu hizmetlerle buluşturmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Partimize ihanet edecek hiçbir arkadaşımız yok aramızda. Kendi içimizde çatışmadığımız gibi başka partilerle de çekişme içine girmeden inşallah 31 Mart 2019'u AK Belediyecilikle buluşturarak belediye binamıza AK Parti bayrağını yeniden asacağız. İskenderun teşkilatımız ve bu davaya gönül verenlerimiz ile önümüzdeki seçim sürecini de güzel bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. En iyi şekilde asaletimizi koruyarak süreci takip edip, inşallah alnımız ak bir şekilde bu yolda ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Tek bir kalp bile kırmadan hedefe varmak istediklerini vurgulayan Güven,  şunları kaydetti: “Hepimiz, gönül kazanma çabamızı hiç bırakmayacağız. İskenderun için yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız. Ve bize inanan ya da inanmayan herkesin gönlünü kazanmak için samimiyetle hareket edeceğiz. Cumhurbaşkanımız İskenderun’u çok seviyor ve önemsiyor. Biz de 31 Mart’a kadar İskenderun’un en ücra köşesine ulaşıp, vatandaşlarla buluşacağız. Hem İskenderun’umuzu hem de Hatay Büyükşehir Belediyesini Ak Partili yapmak için şehrimiz ve ilimizi daha güzel yarınlara taşımak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun…”

Yorum Gönder