Hatay’ın Ablası Suzan Şahin’e Bakanlık

02 Mayıs 2023 Salı 12:28
Bu haber 310 kez okundu

CHP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması durumunda parlamenter sisteme geçilene kadar Cumhurbaşkanlığı kabinesi kurulacak ve bakanlar TBMM dışından atanacak. Kılıçdaroğlu’nun yeni bakanlarından biri olarak, yeniden milletvekili adayı olmayan Suzan Şahin’e bakanlıkla görevlendireceği öğrenildi.

Hatay'ın Ablası Suzan Şahin'e Bakanlık

CHP’de Kabine Şekilleniyor!

Hatay’ın Ablası Suzan Şahin’e Bakanlık

CHP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması durumunda parlamenter sisteme geçilene kadar Cumhurbaşkanlığı kabinesi kurulacak ve bakanlar TBMM dışından atanacak.

Kılıçdaroğlu’nun yeni bakanlarından biri olarak, yeniden milletvekili adayı olmayan Suzan Şahin’e bakanlıkla görevlendireceği öğrenildi.

HATAY’IN ABLASI SUZAN ŞAHİN’E BAKANLIK
6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ili yıkan deprem felaketinde vatandaşın gönlüne taht kuran herkesin yardımına koşan, vatandaşların sesini TBMM’de haykıran CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in adının bakanlık olarak geçtiği belirtildi.

Bu dönem Milletvekili adayı olarak CHP’de aday gösterilmemesine rağmen sahadan ayrılmayan partisine hizmet etmek için gecesine gündüzüne katan Milletvekili Suzan Şahin’in bakan olması bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması durumunda Suzan Şahin, Selin Sayek Böke, Ahmet Akın, Muharrem Erkek, Bülent Kuşoğlu, Aylin Nazlıaka’nın bakanlıkla görevlendirilmesi bekleniyor.

İyi Parti’de ise Genel Başkan Yardımcıları Bilge Yılmaz ve Naci Cinisli’yi kabineye verecek.

Yorum Gönder