Hatay’ın Vekillerine Ziyaret

23 Ekim 2019 Çarşamba 15:38
Bu haber 638 kez okundu

Ankara’da bir dizi ziyaret ve programlara katılan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti, CHP ve MHP Hatay Milletvekillerine ziyaretlerde bulundu.

Hatay'ın Vekillerine Ziyaret
Ankara’da bir dizi ziyaret ve programlara katılan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti, CHP ve MHP Hatay Milletvekillerine ziyaretlerde bulundu.Başkan Tosyalı, Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik,Hüseyin Yayman, Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, Lütfi Kaşıkçı, Mehmet Yeloğlu ile biraraya geldi. 

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde İskenderun Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan projelere ilişkin bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı,” Ankara’daki çalışma ziyaretlerimize kıymetli Hatay Milletvekillerimiz ile devam ettik. Önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunulduk. Hepimizin amacı kıymetli halkımıza hizmet etmektir. İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında toplumun tüm kesimine büyük görevler düşüyor. “dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Görüşmelerimiz ve ziyaretlerimiz son derece verimli geçti. El birliği içerisinde gerek kentimizde gerek bölgemizde faydalı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Ankara temaslarımız boyunca gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bölge halkına en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder