Hayri Yüksel: ‘Belen Halkının Adayıyım’

18 Mart 2019 Pazartesi 17:05
Bu haber 827 kez okundu

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim atmosferi ısınmaya devam ediyor.

Hayri Yüksel: ‘Belen Halkının Adayıyım'
Belen’de MHP'den İstifa Eden Bir Grup, İYİ PARTİ’ye Destek Vereceğini Açıkladı.

 Hayri Yüksel: ‘Belen Halkının Adayıyım’

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim atmosferi ısınmaya devam ediyor. Hatay'ın Belen ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den istifa eden bir grup Millet ittifakının adayı, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel’i destekleyeceklerini açıkladılar. Aralarında MHP Belen İlçe teşkilatı 2. başkanı Mehmet Kaya ile birlikte Kadın Kollarında ve ilçe teşkilat yönetiminde görev yapan 15 kişi düzenlenen görkemli törenle İYİ Parti’ye katılarak, bundan sonraki süreçte Millet İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel'i destekleyeceklerini açıkladılar.

Milet İttifakı Belen Seçim bürosunda yoğun katılımın gerçekleştiği törende MHP’den istifa ederek Millet İttifakı üyesi olan grup meşalelerle karşılandı. Akşam saatlerinde gerçekleşen törene Millet İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel, CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, İyi Parti Belen İlçe Başkanı İzzet Sarp, belediye meclis üye adayları ve çok sayıda partili katıldı. İstifa ederek Hayri Yüksel’e desteklerini açıklayan üyeler de Belen’in her kesiminden olduğu gibi kendilerinin de bundan sonraki süreçte destek vereceklerini söylediler.

Törende kalabalığa konuşan Millet İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel, MHP’den istifa ederek kendilerine bundan sonraki süreçte destek verecek olan üyelere teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi: “Başım üstüne Belen diyorlar ama Belen akıllarının ucunda bile yoktu. Siz İskenderun’u isterim dediniz ama size güle güle dediler size İskenderun yok dediler. Beni Mehmet Özhaseki aradı diyorsunuz, ama beni Belen halkı aradı aday ol diye. Belen’de yaşayan vatandaşlarım aradı ‘Hocam seni aday olarak görmek istiyoruz’ dediler.

Siparişle aday olanlara Belenli hemşerilerim gerekli dersi ve cevabı vereceklerdir. Rakibimizin şahsına saygımız, sevgimiz sonsuz. İnşallah milletvekili seçimlerinde aday olarak görürüz ve milletvekili olarak seçilir biz de gider tebrik ederiz; ama Belen’e biz hizmet edeceğiz!

Belen’in esnaflarından düne kadar ‘Hocam bu memleketi bu kişilere mi bırakacağız, ithal aday, ne olacak bu memleketin hali?’ diyen bazı kardeşlerimiz şimdi menfaat uğruna onların yanında destek istiyor ve Cumhur ittifakından Belen meclis üyesi adayı. Şunu herkes bilmeli ki bundan sonra Belen’de herkes siyasi anlamda hesabını Belen’liye verecek.” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen Yüksel, kendisinin başkan seçilmesi halinde işçi çıkartacağı yönündeki dedikodulara da cevap verdi. Yüksel: “Memleketin insanını işsiz bırakanlar, 35-40 kişiyi işinden çıkartanlar bugün benim belediye başkanı olmam halinde işçileri çıkartacağımı söylüyorlar. Böyle bir şey yok. Bu halk kimin ne olduğunu çok iyi biliyor, Hayri Yüksel’i çok iyi tanıyorlar. Aramıza nifak tohumları saçmaya çalışıyorlar. Bizi birbirimizden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Biz hep yan yana duracağız bu gibi olaylara izin vermeyeceğiz. Her partiden her kesimden bize gönül vermiş herkes başımızın tacıdır. Bu zamana kadar yaptığımız hiçbir işte yanımızda olanların başını öne eğdirmedik, bundan sonra da eğdirmeyiz. Bu memleket bizim, bu memleketi kimseye bırakmayız” dedi.

Yorum Gönder