HESOB’tan Başkan Gül'e Hayırlı Olsun Ziyareti

12 Nisan 2019 Cuma 14:31
Bu haber 789 kez okundu

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Sayın Kadir Teksöz ve Yönetim Kurul Üyeleri, Belediye Başkanı İbrahim Gül'e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HESOB'tan Başkan Gül'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz ve Yönetim Kurul Üyeleri, Belediye Başkanı İbrahim Gül'e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret'te günün anlam ve önemine ilişkin dileklerini ileten HESOB Başkanı Kadir Teksöz şu ifadeleri kullandı "Şahsım ve yönetim kurulum adına sizleri tebrik ediyoruz. Belen'in çehresini değişeceğinizi ve ilçemize çok güzel hizmetler yapacağınızın da bilinci içerisindeyiz. Allah hayırlı uğurlu ve güzel hizmetler yapmanızı nasip etsin. İbrahim Gül olarak, Belen, İskenderun ve Hatay'da çok sevilen bir kişiliğe sahipsiniz. Allah hayırlı hizmetler yapmayı sizlere nasip eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İbrahim Gül ise, “Güzel dileklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler birbirimizi yıllardır tanıyoruz, burada bulunan oda başkanı büyüklerimizin ellerinde büyüdük, yeri geldi çıraklığını yaptık, yeri geldi düşüncelerinden faydalandık. İskenderun’da ve Hatay’da çok güzel çalışmalara imza atan oda başkanlarımızla gurur duyuyoruz.  Esnaflık nedir, esnaflarımızla nasıl güzel çalışmalara imza atılır ve şehre olan katkılarının bilincindeyiz. Bundan sonraki yönetim anlayışımızda da esnaf arkadaşlarımızın her türlü önerisine, isteklerine açık olacağız ve yaptığı tüm güzel çalışmalarda Belen'de, İskenderun'da ve Hatay'da desteğimizi hissetmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza ve bu noktada esnaflarımızın tecrübelerinden faydalanacağız. Bu manada bizlere düşen her sorumluluğu layıkıyla yerine getiririz ve mahcup olmadan bu işin üstesinden gelir ve hayırla anılan bir Belediye Başkanı oluruz diyerek, tekrar bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder