İbrahim Gül Seçim Startını Verdi

26 Ocak 2019 Cumartesi 16:42
Bu haber 875 kez okundu

Cumhur ittifakının Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, seçim çalışmalarına başladığı Belen'de gönüllere gireceklerini söyledi.

İbrahim Gül Seçim Startını Verdi

Cumhur ittifakının Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, seçim çalışmalarına başladığı Belen'de gönüllere gireceklerini söyledi.

Cumhur İttifakının Belen belediye başkan adayı İbrahim Gül Belen'de düzenlenen açık hava toplantısında seçim startını verdiklerini açıkladı. MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile birlikte geldikleri Belen'de kurbanlar kesilerek karşılanan İbrahim Gül neden Belen? Sorusunun da cevabını yaptığı konuşmada verdi. İstiklal marşının ardından kuranı kerim tilaveti ve dualarla açılan toplantıda ilk konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı beka söyleminin açılımını yaptı.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı şöyle konuştu. "Bu seçimin bir beka seçimi olduğunu liderlerimiz dile getiriyor. Hatay halkı beka sorununun ne olduğunu iyi bilir bunu Afrin harekâtındaki tespitlerimiz ile ortaya koyduk. Bugün ise terör örgütlerini yok etmek için askerimiz bir harekât hazırlığında. Bu seçimde biz bunu oylayacağız Cumhur ittifakına en az %55 gibi bir oy çıkararak dünyaya şu mesajı vereceğiz; Münbiç de, Musul da, Kerkük de bizim anamızın ak sütü gibi haktır. Bunu tüm dünyaya söyleyebilmek için bu mücadeleyi başlatıp devam ettiren Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeliye teşekkür ederek destek olmak lazım, Türkiye parçalandıktan sonra Hatay'ın tüm belediyeleri bizim olsa ne yazar" dedi.

Cumhur ittifakının Belen belediye başkan adayı İbrahim Gül ise yaptığı konuşmada neden Belen'den aday olduğunu açıkladı.  İbrahim Gül “birincisi bu iş Nasip, ikincisi ise görev bilinci. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Belen'den aday olmamı uygun gördüler ve bizde Başımız gözümüz üstüne bu görev için yola çıktık. Bu saatten sonra Belen'de ve Hatay'da Cumhur ittifakının kazanması için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Önce hanelere sonra gönüllere gireceğiz. Belen belediye başkanlık adaylığının yanında Hatay büyük şehir belediyesi başkanvekilliği görevi de tarafıma verildi. Belen'de ve Hatay büyük şehir seçimlerinde kazanmamız halinde bu görevi şahsıma layık gören herkese teşekkür ediyorum.

İbrahim Gül, “Bu güne kadar Belen halkının acı tatlı her gününde, sorunlarında sevinçlerinde her zaman Belen halkının yanında oldum. Buradakiler ne kadar Belen'li ise bende o kadar Belenliyim” dedi. İbrahim Gül konuşmasının sonunda Türk Milliyetçilerinin yıkılmaz kalesi Belende Cumhur ittifakının adayı olarak emanete sahip çıkacaklarını söyledi.


Yorum Gönder