İskenderun Sevdalılarından Örnek Tablo

14 Şubat 2019 Perşembe 16:25
Bu haber 610 kez okundu

Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak seçmenleriyle buluşan CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile DP’li Mete Aslan’ın sahada karşılaşmaları Hoşgörü ve Diyalog bağlamında ilginç ve güzel karelere sahne oldu.

İskenderun Sevdalılarından Örnek Tablo
İskenderun Sevdalılarından Örnek Tablo;

“İskenderun Kazanacak”

Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak seçmenleriyle buluşan CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile DP’li Mete Aslan’ın sahada karşılaşmaları Hoşgörü ve Diyalog bağlamında ilginç ve güzel karelere sahne oldu.  Adayların sahadaki çalışmalarını sürdürürken tesadüfen karşılaşmalarını görenler, siyasetteki bu güzel sevgi karesinin İskenderun’dan Türkiye’nin Her köşesine yayılması temennisinde bulundular. Kente hizmet etme sevdasıyla sahada olan iki adayın dostane kucaklaşması ve hoşgörü havası İskenderun’da seçimin bile önüne geçen bir kare oldu.

İskenderun için güzel bir seçim havası yaşanacağını gözler önüne seren karede CHP Başkan adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu günün anlamına binaen DP Başkan Adayı Aslan’a çiçek vererek karşılıklı samimiyetle birbirlerine başarılar dilediler. Buluşmayı gören vatandaşlar, tebessüm ederek farklı partilerde de olsa sevgi dolu güzel sohbet esnasında kazananın İskenderun olacağını belirttiler.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu, “Kazanan kesinlikle İskenderun olacak, sevginin gücü hâkim olacak bu şehre. Biz İskenderun’u sevgi kenti yapacağız. Başka memleketimiz de yok. Asla kaybettirmeyeceğiz, aksine Sevgi ile kazandıracağız” dedi.

DP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, “CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu ile seçim çalışmalarımızı yaparken sahada karşılaştık. Biz İskenderun’a sevdalıyız. Bu memleket bizim. Suriyeliler gibi kaçıp gidecek bir yerimiz yok. Memleketimize Her daim sahip çıkacağız. Kazanan İskenderun’umuz olacak” dedi.

Yorum Gönder