İskenderun’da AK Parti Milletvekili Adayları Tanıtıldı

17 Nisan 2023 Pazartesi 13:51
Bu haber 557 kez okundu

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları 15 ilçede düzenlenen toplantılarda tanıtıldı. 28. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Aday Tanıtım Toplantıları, İlçe teşkilatlarında gerçekleşti.

İskenderun'da AK Parti Milletvekili Adayları Tanıtıldı

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları 15 ilçede düzenlenen toplantılarda tanıtıldı. 28. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Aday Tanıtım Toplantıları, İlçe teşkilatlarında gerçekleşti.

Cumhur İttifakının Ak Partili Hatay Milletvekili adayları, eski milletvekillerinin de hazır bulunduğu toplantıda İskenderunlu partililerle bir araya geldi.


28. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Aday Tanıtım Toplantılarında; listeye giremeyen mevcut milletvekillerin ve aday adaylarının bu toplantılara katılıp destek olması büyük takdir topladı.

Ak Partili Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman, 14 Mayıs seçimlerine buruk girdiklerinin altını çizerek “11 İlimizi kapsayan büyük bir felaket yaşadık. Bu felaketin yaralarını sarmak için iktidarımız ilk günden buyana vatandaşımızın yanında yer almayı sürdürdü. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir İskenderun, yeni bir Hatay kurmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Ak Parti Milletvekili adayı Abdulkadir Özel de, bu afetlerin aşılmasında, yaraların hızlıca sarılmasında illerin, toprakların tekrar eskisi, hatta eskisinden daha mağmur, bayındır ve meskun olmasında inşa, imar, ihya faaliyetlerinde iki önemli kavram olduğunu belirterek “Birincisi aziz necip Türk milleti, ikincisi kadim devlet Türk devleti” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Hatay Milletvekili Adayları, Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, Zehra Eren, Cengiz Yıldız,  Filiz Özçörekçi, Ahmet Alper Soylu, Mehmet Hakan Yılmaz, Halil Ersen Doğan, Necmeddin Çito katılımcılara tanıtıldı.










Yorum Gönder