İskenderun’da Kadın Dayanışması Programında Türkiye Yüzyılı Vurgusu

11 Mayıs 2023 Perşembe 16:12
Bu haber 323 kez okundu

AK Parti Hatay Milletvekili adayları, İskenderun Belediyesi 3’nolu Sosyal Tesiste partili kadınlarla buluştu.

İskenderun'da Kadın Dayanışması Programında Türkiye Yüzyılı Vurgusu

AK Parti Hatay Milletvekili adayları, İskenderun Belediyesi 3’nolu Sosyal Tesiste partili kadınlarla buluştu.

AK Parti Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Zehra Eren, Filiz Özçörekçi ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptıkları konuşmada Türkiye Yüzyılında daha güçtü Türkiye vurgusu ile yola devam edeceklerini söylediler.

Programa AK Parti Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Zehra Eren, Filiz Özçörekçi ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer ve Partili kadınlar katıldı.

AK Parti’nin temel direğinin kadınların olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Bülent Özer, AK Parti’nin kadınların ve gençlerin partisi olduğunu söyledi.

Pazar gününün anneler günü olduğunu hatırlatan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tümn annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutladı.

'Kadınlarımız büyük bir güç'

31 mart 2019’da kadın seçmenlerden büyük destek aldığını söyleyen Başkan Tosyalı, “Önceki seçmenlerde bana verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. O seçim zamanında kadınlarımız bize çok destek gösterdi” dedi.

Depremden önce başlanılan projelerin devam edeceğini belirten Tosyalı, her ne kadar felakette yaşasalar da, yarıda kalan projeleri yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Recep Tayyip Erdoğan sloganlarının yankılandığı salonda 14 Mayısta seçiminde destek bekleyen başkan Tosyalı, “Ben hepinize inanıyorum güveniyorum. Dostlarınızdan arayıp destek isteyin. Bu seçim çok önemli bir seçim. İnşallah başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Salonda Vatandaşlar tarafından anneler günü dolayısıyla İskenderun Belediye Başkanın Eşi Arife Tosyalı’ya çiçek takdim edildi.

Türkiye Yüzyılı, geleceğe aydınlıkla bakan Güçlü bir devlet olduğuna dikkat çeken AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, kadınların hayatın her alanında erkeklere yol gösterebilecek kabiliyette olduğunu söyledi.

'İyi ki Recep Tayip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız'

Beş kız babası olarak konuştuğunu söyleyen Özel, şunları kaydetti: “En son evladımı 1 Mart'ta depremden sonra dünyaya geldi. İnşallah 15 Mayıs sabahı hem Türkiye Yüzyılının sabahını, hem de gelecek nesliler için çalışan kadroları selamlayacağız. Hiç endişeniz olmasın, sizde böyle coşku oldukça uzun yıllar Allah’a izniyle hedefleri büyütmeye devam edeceğiz. Biliyor ve temenni editörüz ki, evhamımı başörtülüsü çalışanıyla istihdam içinde olanıyla hep beraber buradayız. En çok kadın Milletvekili olan parti olmaktan gurur duyuyoruz. Kadınlarımız bakan da oluralar, sanatçı da oluyorlar, vekilde oluyorlar, her vazifeyi de fıstık gibi yapıyorlar. Hiç endişeniz olmasın kadınlarımızın gücü kendilerini daha da hissettirecek hale gelecek."



Yorum Gönder