Mete Aslan: ‘Gelin İskenderun’u Yeniden Ayağa Kaldıralım’

09 Mart 2019 Cumartesi 11:54
Bu haber 683 kez okundu

Hatay’ın Büyükşehir statüsüne girmesinin ardından İskenderun’un bir mahallesi olan Akarca’ya çıkarma yapan DP adayı Mete Aslan, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Belediye Meclis Üyesi adayı Sedat Bakır ve tanınmış siyasetçilerden Nurettin Can’ın tertip ettiği toplantı da yoğun bir katılım vardı.

Mete Aslan: ‘Gelin İskenderun'u Yeniden Ayağa Kaldıralım'
Hatay’ın Büyükşehir statüsüne girmesinin ardından İskenderun’un bir mahallesi olan Akarca’ya çıkarma yapan DP adayı Mete Aslan, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Belediye Meclis Üyesi adayı Sedat Bakır ve tanınmış siyasetçilerden Nurettin Can’ın tertip ettiği toplantı da yoğun bir katılım vardı.

Her dönem iktidar partisine oy vermenize saygı duyuyorum diyen Mete Aslan, “Son günlerde içerde ve dışarıda ülkemizin geldiği noktayı görüyorsunuz. Silerin oyları sayesinde daha da ipin ucunu kaçırıyorlar. Gelin bu defa iktidar partisine bir ders verin ve Ankara dayatmasının İskenderun’da tutmayacağını gösterin. Gönül erdiğiniz partiye oy verin ancak arada böyle uyarı niteliğinde de dersler verin. Yoksa sizin her seçim oy verdiğinizi görüp istedikleri dayatmaları sizlere sunuyorlar. İki adayında belediyecikte başarılı olamayacağını gördük ve bu yola çıktık. Belediye başkanlığına oturduklarında bu şehrin ne yapıda olduğunu belediyeciliğin asıl yapıldığını öğrenmeleri 5 yıl sürecek. Zaman kaybı yaşanacak. Zaten 10 yıldır zaman kaybı yaşadık. Gelin İskenderun’u yeniden ayağa kaldıralım. Her yerden şikâyet geliyor. Nereye gitsem bizi kurtar diyorlar. İskenderun benim aşkım. Söz konusu İskenderun olursa görevden kaçamam. Hiç niyetim olmamasına rağmen ısrar ve baskı sonucu aday oldum. Madem yeniden başkan olmamı istiyorsunuz o halde gelin İskenderun ittifakını yerel iktidara taşıyalım” dedi.

Yorum Gönder