Mete Aslan: ‘İskenderun’un Tek Gücü ‘İskenderun İttifakı’dır!

09 Mart 2019 Cumartesi 17:48
Bu haber 516 kez okundu

İskenderun İttifakı DP İskenderun Belediye Başkanı Adayı Mete Aslan seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (İSDER) ziyaret etti.

Mete Aslan: ‘İskenderun'un Tek Gücü ‘İskenderun İttifakı'dır!
İskenderun İttifakı DP İskenderun Belediye Başkanı Adayı Mete Aslan seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (İSDER) ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Mete Aslan, ‘İskenderun’un bugün görüyoruz ki artık yeni bir hizmet atağına ihtiyacı var. Ankara’dan dayatılan adaylar İskenderun’a bir şey veremez’ diye konuştu.

İskenderun İttifakı İskenderunlularındır diyen İskenderun İttifakı DP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, “Ben İskenderun’u sizlere böyle mi bıraktım? Benden sonra İskenderun hiçbir hizmet alamamış. İskenderun’a sahip çıkılmamış. İskenderun’a gerçek hizmeti, ancak İskenderun’a gönül veren, İskenderun sevdalıları tarafından oluşan ‘İskenderun İttifakı’ gerçekleştirir. İskenderun’a sahip çıkan, İskenderunlular bu seçimi kazanacaktır. Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan bu güç ile sizlerin desteği ile ‘İskenderun'un İttifakı’nın adayıyım ve ben bu memleketin fedaisiyim, beni satın alacak hiç bir güç ve sermaye yoktur” diye konuştu.

‘İskenderun sınırlarının iyice küçülttüler’ diyen Başkan Adayı Mete Aslan, “Şu an İskenderun çöküş içerisindedir. İskenderun’un sınırlarının değiştirilmesi de ihanet ve bir tuzaktı. İskenderun ayağa kalkmalı ve İskenderunlular bu cennet kente sahip çıkmalı. Hatay'ın en az yüzölçümüne sahip tek ilçesi İskenderun oldu. Bun kimsenin sesi çıkmadı. Konum itibariyle dünyanın en iyi, en yaşanılacak kenti İskenderun’dur. Eğer İskenderunluluk ruhunda biz pekişmezsek hiçbir zaman istediğimiz seviyeye gelemeyiz. Büyükşehir yasası gereği İskenderun belediyesinin gelirleri ve yetkileri sınırlı, ancak isteyince her şey olur. Bunu başaracak yegane güç ‘İskenderun İttifakı’dır yani sizlersiniz, İskenderunlulardır. Biz hep birlikte bu güzel memlekette birlikteyiz. Hepimiz biriz, memleket ve bayrak sevdalılarıyla birlikte, İskenderun sevdalıları olarak omuz omuza yürüyoruz ve birlik beraberlik içinde İskenderun’u yöneteceğiz. Ve inşallah İskenderun kazanacak” dedi.

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi ise ziyaretlerinden dolayı İskenderun İttifakı DP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Gönder