Mete Aslan Seçim Büro Açılışlarına Devam Ediyor

11 Mart 2019 Pazartesi 10:36
Bu haber 669 kez okundu

Seçim bürolarını birer birer açan ve her açılışta yoğun ilgiyle karşılanan Mete Aslan Bekbele ve Barıştepe seçim bürosunu da coşkulu bir programla açtı. Diğer adayların projelerine değinen Mete Aslan, mahallelerin sınırlarının nerede olduğunu bilmeyenlerin proje yaptığını söyledi.

Mete Aslan Seçim Büro Açılışlarına Devam Ediyor

Seçim bürolarını birer birer açan ve her açılışta yoğun ilgiyle karşılanan Mete Aslan Bekbele ve Barıştepe seçim bürosunu da coşkulu bir programla açtı. Diğer adayların projelerine değinen Mete Aslan, mahallelerin sınırlarının nerede olduğunu bilmeyenlerin proje yaptığını söyledi.

 “Efsane başkan” sloganları ile konuşması sık sık kesilen Mete Aslan, “Barış tepe  ile Esen Tepe mahallelerinin sınırlarını bilmeyenler seyir tepesi yapacağım diyor. Bu mahallelerin tapu sorunu var bahsetmiyor. Sen önce bu insanların tapu sorununu çöz, parkını Pazar yerlerini yollarını yap. Seyir tepesini nerede yapacaksın. Evlerin çatısında mı? Hayal satarak sizleri kandırmalarına izin vermeyin. ben bu tepe mahallelinin gözünü boyamak istesem ben de bol keseden atarım. Ancak belediyeciliği bildiğimiz için neyin nerede yapılıp yapılamayacağını bilirim. Bunlar bilmedikleri için bol keseden atıyorlar. 5 yıldır iktidar partisi yönetiyor. Yapsaydınız bunları. İskenderun 5 yıl da bir sizin partili başkanlarınızın kötü belediyeciliğini mi görmesi lazım. Herkes kendi işini yapsın.  Devlete 40 kat trilyon takan buraya belediye başkanı olur mu? Doktor gidip hastaları ile ilgilensin. Fabrikatör de gitsin demir üretsin. Belediyeciliği kolay sanıyorlar. 15 yıl yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır İskenderun ittifakı bu şehri yönetecek. Çekileceğimi veya başka adaya çalıştığımı söyleyenlerden korkuyorum onlar çekilir diye. Mete Aslan’ı satın alacak sermaye dünyada yok” dedi.

Yağmur olmasına rağmen Bekbele de alanı dolduran kalabalığa seslenen Mete Aslan,” Reisi cumhurumuz geldi. Keşke hep gelse. Ancak gelirken boş gelmesin. Benim yaptığım arıtmayı biz yaptık dedik, Payas’a kadar getirdiğim suyu biz getirdik dedi. Madem getirdiniz 10 senedir içme suyu nerede? Sürprizim var deyince bende herhalde il olduk sandım. Meğerse çay dağıtmış. Günlerdir İskenderun ittifakının önemine vurgu yapıyorum. Bunun için devamlı söylüyorum. İskenderun’a ne cumhur ne de millet ittifakı bir şey veremez. Fabrikatör gidip fabrikasını yönetsin başhekim de gidip hastanesini yönetsin. Herkes kendi işini yapsın. Ben belediyeciyim belediyeyi yönetmeye talibim. Her gittiğim yerde Suriyeliler konusu açılıyor. Siz İskenderun’a sahip çıkmazsanız bakın başkaları çıkar. Rusya ve ABD komşumuz oldu. Ne işleri var yanımızda. Biz neden bu oyuna alet olduk. Varlık fonunda abisi ülkenin mallarını satma yetkisinde olacak kardeşi de İskenderun Belediyesinde başkan olacak öylemi? İskenderun'u sahipsiz bırakmayın. Gelin bir el de İskenderun ittifakına siz verin. Bu ittifak kazanırsa siz kazanırsınız diğer ittifaklar kazanırsa da 5 yıl daha geriye gideriz. Renkli kâğıtlara san kâğıtlarla sizlere hayal satıyorlar. İnanın bana bu projeleri yapamazlar. Birazcık belediyecilikten anlayan biri bunların olmayacağını bilir. Bana sorarsanız en sonra yarım bırakılan projelerime devam edeceğim. Sizlere hayal satmam. Denizcilere tren yolunun arkasında plaj yapacağım demem. Çünkü olmaz. Bu boş ve hayal ürünü projelere kanıp da İskenderun'a 5 yıl daha kaybettirmeyin.” Dedi.

Yorum Gönder