Mete Aslan’dan Yıldırım Alpay'a Ziyaret

19 Şubat 2019 Salı 15:09
Bu haber 650 kez okundu

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan İskenderun’un tanınmış iş adamlarından Yıldırım Alpay’ın ziyaret etti.

Mete Aslan'dan Yıldırım Alpay'a Ziyaret
Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan İskenderun’un tanınmış iş adamlarından Yıldırım Alpay’ın ziyaret etti.

Sahibi olduğu Yeni Cemnur Tesislerinde Mete Aslan’ı karşılayan Yıldırım Alpay, “Bilenler bilir, bilmeyenler de bilsin ki dün olduğu gibi bugün de Mete Aslan’ın yanındayız” dedi.
Mete Aslan’ın 15 yıl boyunca İskenderun’a kazandırdığı hizmetlerin unutulmaz olduğunu ve yeniden Mete Aslan’ın İskenderun’a el atması gerektiğine inandıklarını ifade eden Yıldırım Alpay, “Dün olduğu gibi bugün de Mete başkanımızın yanındayız. Kendisini ve ekibini ağırlamaktan da onur duyduk” dedi
Mete Aslan; “Yıldırım kardeşim her zaman bizlerin yanında olmuş ve desteklerini esirgememiştir. Bugün de bizimle birlikte olduğunu söyleyerek bizleri mutlu etmiştir. İskenderun İttifakı adı altında toplandığımız bu davanın tek amacı İskenderun’a hizmet etmektir. Yıldırım kardeşim gibi halkımızın da beklentisi bizlerin İskenderun’u yeniden eski huzur ve modern kent görünümüne kavuşmaktır. Bizler de bunun bilincinde bu şehri yeniden eskisi gibi huzurlu temiz ve modern bir kent haline getireceğiz” dedi.

 

Yorum Gönder