MHP Milletvekili Adayı İlhami Boşça’dan Mega’ya Ziyaret

01 Haziran 2018 Cuma 17:57
Bu haber 1395 kez okundu

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Avukat İlhami Boşça seçim çalışmalarında Hatay’ı karış karış dolaşarak, Cumhur ittifakı ve MHP'nin mecliste neden güçlü gerektiğini anlatıyor.

MHP Milletvekili Adayı İlhami Boşça'dan Mega'ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Avukat İlhami Boşça seçim çalışmalarında Hatay’ı karış karış dolaşarak, Cumhur ittifakı ve MHP'nin mecliste neden güçlü gerektiğini anlatıyor.

İskenderun Belediyesi MHP Meclis üyeleri Adnan İşler ve Emir Selim Yazar ile birlikte Mega Medya Grubu'na ziyarette bulunan MHP Milletvekili Adayı İlhami Boşça, seçim süreciyle alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Mega Medya Genel Müdürü Semir Yazıcı ve İhlas Haber Ajansı Bölge Temsilcisi Mustafa Mert’in karşıladığı MHP Hatay Milletvekili Adayı İlhami Boşça, seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade ederek, "Kentin Tek Radyosu Mega Radyo'nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Mega Grubu'nun yayın ilkelerini takdir ediyoruz" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, MHP adayı Boşça’ya çalışmalarında başarılar diledi.


24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin çalışmalarına devam ederek Cumhur İttifakı ve MHP’nin mecliste neden güçlü olması gerektiğini Hatay’da kapı kapı, köy köy, ilçe ilçe dolaşarak anlattıklarını belirten MHP adayı Boşça, Milliyetçi hareketin öncelikli derdinin devlet bekası olduğunu söyledi. Boşça, Milliyetçi hareketin dil, din, ırk, bölge, coğrafya farkı gözetmeden bütün herkesi şefkatle kucakladıklarını ifade ederek, "Ülkücü, Milliyetçi hareket milletini, vatanını karşılıksız sevmektedir. Gücünü ise ne Batı'dan ne de başka bir yerden değil, bağrından çıktığı yüce Türk milletinden almaktadır. İnanıyorum ki bu güç 24 Haziran’da sandığa da yansıyacak. MHP'ye olan ilgi ve alakadan çok memnunuz" diye konuştu. 

Yorum Gönder