MHP’den Çevre Temizliği Duyarlılığı

04 Temmuz 2019 Perşembe 14:21
Bu haber 735 kez okundu

Daha güzel bir çevre için farkındalık oluşturmaya çalışan MHP İskenderun Kadın Kolları, Atatürk Anıt Alanı’nda temizlik çalışması yaptı.

MHP'den Çevre Temizliği Duyarlılığı
Daha güzel bir çevre için farkındalık oluşturmaya çalışan MHP İskenderun Kadın Kolları, Atatürk Anıt Alanı’nda temizlik çalışması yaptı. MHP Kadın Kolları üyeleri adına açıklama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya “Daha temiz bir İskenderun projesine destek vermek amacıyla sahilde temizlik çalışması yaparak şehrimize katkımız olsun istedik” dedi.
Yerlerdeki çöpleri tek tek toplayan MHP İskenderun Kadın Kolları üyeleri vatandaşları da daha duyarlı olmaları noktasında uyardı.
Fatma Kaya açıklamasında, “Temiz bir çevre temiz bir İskenderun olsun istiyoruz. İskenderun bizim, İskenderun’u temiz tutmak da bizim görevimiz. Umarım bizi gören tüm duyarlı vatandaşlar döktükleri o çöpleri toparlayıp öyle giderler. Şehrimizi tıpkı evimiz gibi temiz tutmamız gerekiyor. Temizlik imandan gelir. Çöplerimizi toplamamız lazım. Sahili nasıl görmek istiyorsak çevreyi öyle bırakmamız lazım” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Belediye meclis üyeleri Emir Selim Yazar, İbrahim Yavuz, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu’nun da katılarak, destek verdiği etkinlikte sahilde boydan boya temizlik yapıldı. Başkan Fatih Tosyalı, MHP yönetimine teşekkür ederek, “El birliğiyle şehrimizi temiz tutacağız” dedi.

Yorum Gönder