Millet İttifakı Yol Haritası Belirlendi

25 Ocak 2019 Cuma 16:27
Bu haber 802 kez okundu

CHP ve İYİ Parti heyetleri arasındaki yerel seçimlerle ilgili işbirliği çalışmalarının sonuçlanmasıyla, Millet İttifakı’nın Hatay’a yansıması da belli oldu.

Millet İttifakı Yol Haritası Belirlendi

CHP ve İYİ Parti heyetleri arasındaki yerel seçimlerle ilgili işbirliği çalışmalarının sonuçlanmasıyla, Millet İttifakı’nın Hatay’a yansıması da belli oldu.  İYİ Parti Hatay’da büyükşehir belediyesinde CHP’yi desteklerken, 5 ilçede aday gösterecek. Hatay’ın 10 ilçesinde ise CHP adayları desteklenecek.

Buna göre, CHP ve İYİ Parti’nin Hatay’daki iş birliği kapsamında Antakya, Arsuz, Defne, Erzin, İskenderun, Kumlu, Payas, Reyhanlı, Samandağ ve Yayladağı’nda CHP;  Altınözü, Belen, Dörtyol, Hassa ve Kırıkhan’da ise İYİ Parti adayları Millet İttifakı tarafından desteklenecek.

İYİ Parti Hatay’da Lütfü Savaş’ı Destekleyecek

Türkiye genelindeki İş birliği kapsamında 22 Büyükşehir’in 12’sinde CHP, 10’unda İYİ Parti adayı desteklenecek. Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Malatya, Muğla ve Tekirdağ büyükşehir belediyelerinde CHP, Balıkesir, Kocaeli, Gaziantep, Denizli, Kayseri, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun ve Trabzon büyükşehir belediyelerinde ise İYİ Parti belediye başkan adayı gösterecek. 8 büyükşehir ve 24 ilde ise her parti kendi adayıyla yarışacak.

Yorum Gönder