Şahutoğlu; ‘İskenderun Belediyesine 31 Mart’ta Sizlerin Desteğiyle CHP Sancağını Dikeceğiz’

18 Mart 2019 Pazartesi 11:31
Bu haber 595 kez okundu

Seçim çalışmalarını pazar günü de yoğun bir şekilde sürdüren Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ziyaretlerine araba pazarı ile başladı.

Şahutoğlu; ‘İskenderun Belediyesine 31 Mart'ta Sizlerin Desteğiyle CHP Sancağını Dikeceğiz'

Seçim çalışmalarını pazar günü de yoğun bir şekilde sürdüren Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ziyaretlerine araba pazarı ile başladı.

Mustafa Kemal Mahallesindeki araba pazarını gezen Şahutoğlu, satıcı ve alıcılarla tek tek tokalaştı ve hayırlı alışverişler diledi.

Daha sonra Cumhuriyet Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Şahutoğlu, davullarla karşılandı. Konuşmasına coşkulu ve samimi karşılamalarından ötürü mahalle sakinlerine teşekkür ederek başlayan Şahutoğlu ; “Bu coşku bize gösteriyor ki 31 Mart zaferi sizlerin desteğiyle bizim olacak” dedi.

İskenderun Belediyesinde adaletli, hakkaniyetli, vicdani ölçeklerle hizmet vermenin gayreti içerisinde olacaklarını yineleyen Şahutoğlu; “Herkesin belediye yönetimine kolaylıkla ulaşabileceği, yapıcı, iyi niyetli, güler yüzlü ekiple karşılaşacağı yönetim kadrolarını oluşturacağız. Bu şehri umutlu yarınlara taşıyacağız. İskenderun Belediyesine 31 Mart’ta sizlerin desteğiyle CHP sancağını dikeceğiz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Off müsabakalarında Kırıkhan Belediyespor karşısında şehrimiz için ter döken İskenderun Belediyespor maçına da katılım gösteren Şahutoğlu, futbolculara başarılar diledi, tribünden destek oldu. Şahutoğlu; “Amatör sporun gelişmesi adına hem kulüplerimizin, hem de sporcularımızın her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükdere Mahallesinde mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Şahutoğlu, burada alkışlarla, sloganlarla, zılgıtlarla karşılandı. CHP Eski Bakanı Nihat Matkap’ın da hazır bulunduğu mahalle toplantısında konuşan Şahutoğlu, bu coşkulu ortamı hazırlayan tüm emekçilere şükranlarını sundu. Şahutoğlu; “Bu şehri kadınıyla erkeğin eşit olduğu, gençlere umut ışığı yakacağımız, esnafımızın yüzünün güleceği, yatırımcıların önünün açılacağı, kentimizi eski günlerine kavuşturmanın gayreti içinde olacağız. Sosyal demokrat belediyeciliği İskenderun Belediyesinde hakim kılacağız. Çünkü sosyal demokrat belediyecilik demek, adalet, barış, huzur ve hizmet demektir. İskenderunlu umutlu yarınlara taşıma adına ciddi projelerimiz var. Bu şehir bir medeniyetin, kültürün, tarihin, sanayinin, ticaretin kentiyse yeniden eski güçlü günlerine kavuşturacağız.

Projelerimizi nitelikli, kolay ve hızlı bir şekilde hayata geçirebilmemiz için sizlerden Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesinin aynı çatı altında birleştirme yönünde irade göstermenizi rica ediyorum. Hatay’da Lütfü Başkanıma, İskenderun’da bizlere destek olmanızı istiyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından davular eşliğinde halaylar çekildi.

Şahutoğlu daha sonra Barbaros, Muradiye, Gültepe, Meydan Mahallelerinde de mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği ve dikkatle dinlediği Şahutoğlu, gösterdikleri teveccühten ötürü mahallelilere teşekkür etti.

Yorum Gönder