Savaş ‘İşimiz Gücümüz Hatay, İşimiz Gücümüz Hizmet’

01 Mart 2024 Cuma 14:54
Bu haber 70 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay'ın tüm ilçelerini dolaşarak halka güven aşılıyor.

Savaş ‘İşimiz Gücümüz Hatay, İşimiz Gücümüz Hizmet'

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay'ın tüm ilçelerini dolaşarak halka güven aşılıyor.

Vatandaşların karamsarlığa kapılmamalarını ve Belediye olarak tüm imkanları halkın hizmetine sunacaklarını belirten Başkan Savaş, yapılan tehditlere kulak asmadıklarını, Hataylıların da tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceklerini ifade etti. İlk olarak Kırıkhan Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Halinde Hal Esnafları Dernek Başkanı İnayet Atalay'ın ev sahipliğinde esnaflarla bir araya gelen Savaş, hal projelerini anlattı.

"Uluslararası tarım ticaretini canlandırmak amacıyla havaalanına yakın kurmayı planladığımız hal projemizle bütün hal esnafımızı bir araya getireceğiz.

Amik Ovası’nın bereketli topraklarını işleyen çiftçilerimizle el ele vererek Hatay’ımızı tarım ticaretinin merkezi yapacağız" diyen Başkan Savaş, Kırıkhan'ın Kurtuluş, Bahçelievler, Cumhuriyet, Menderes, Aydınlı, Alsancak ve Özyörükler Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Kırıkhan'ın ağaçlık alanlarının yok edildiğini, kendilerinin ise yakın zamanda mesire alanlarını hizmete açacaklarını belirtti.

İşimiz Gücümüz Hatay, İşimiz Gücümüz Hizmet

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bu zamana kadar güven esaslı çalıştıklarını ifade ederek "Hatay'ımızın ne sorunu varsa çözdük. İçme suyu, sondaj, tır garajı ve yollar konusunda ciddi çalışmalar yaptık. Sorunlarımızı yine çözeceğiz. Çünkü işimiz gücümüz Hatay, işimiz gücümüz hizmet. Depreme tedbir almak için yıllarca çalıştık. Kentsel dönüşüm için hazırladığımız projelerimize cevap vermeyenler bizi tehdit etti. Hataylı tehditlere boyun eğmez. Yasalar ile belirlenen belediye bütçelerine kimse müdahale edemez" dedi.

Montaj Ses Kayıtlarının Hesabını Yargıda Soracağız

Yaklaşan seçim dolayısıyla çeşitli saldırılar altında olduklarını belirten Savaş, rakiplerinin montaj ses kayıtlarıyla bir yere varamayacaklarını dile getirerek; "Aylardır akıl almaz saldırılar altındayız, ne yaparlarsa yapsınlar Hatay’da kuru gürültüye pabuç bırakmayacağız.

Biz, CHP’li tüm milletvekillerimizle parti yönetici ve emekçilerimizle ve Hatay halkı ile ilimizin geleceğini ranta teslim etmemek, birlik ve beraberliğimizi bozmamak için çalışıyoruz.

Seçimi kaybedeceğini görenlerin karanlık yöntemleri ile ortaya attığı montaj ses kayıtları iddialarıyla uğraşacak değiliz ama tüm bunların hesabını yargıda Hatay halkı adına soracağız.

Hatay’ı, Hatay’da yaşayanları bugüne kadar bölmeyi başaramayanlar, fitne yöntemleri ile hiç başaramayacaklar bu böyle biline" dedi.


Yorum Gönder