Soydan: Büyükşehir’e Hizmet ve Liderlik için Yola Çıktım

30 Ekim 2018 Salı 13:34
Bu haber 964 kez okundu

Geçmiş dönem Hatay milletvekili Mehmet Soydan, Mega Radyo’da yayınlanan ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ söyleşi programının canlı yayın konuğu oldu. Mehmet Soydan, siyasi deneyim ve potansiyelini Hatay için kullanmak istediğini belirterek Hatay’ın yerel kalkınmasında öncülük ve hizmete odaklı liderlik yapmak üzere AK Parti’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Soydan: Büyükşehir'e Hizmet ve Liderlik için Yola Çıktım

AK Parti HBB Başkan A. Adayı Mehmet Soydan;

‘Büyükşehir’e Hizmet ve Liderlik için Yola Çıktım’

Geçmiş dönem Hatay milletvekili Mehmet Soydan, Mega Radyo’da yayınlanan  ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ söyleşi programının canlı yayın konuğu oldu. Mehmet Soydan, siyasi deneyim ve potansiyelini Hatay için kullanmak istediğini belirterek Hatay’ın yerel kalkınmasında öncülük ve hizmete odaklı liderlik yapmak üzere AK Parti’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesini Ak Parti’ye kazandıracağını söyleyen Soydan, Her zaman halkla beraber siyaset ilkesini benimsediğini ve bu anlayıştan hiçbir zaman vazgeçmediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul belediyeciliğindeki başarılarını ve Liderlik anlayışını örnek aldığını vurgulayan Soydan, yerel yönetimde Hatay’ın Recep Tayyip Erdoğan’ı olmak için yola çıktığını söyleyerek,  bu ilke ve anlayışı Hatay’da uygulamak istediğine vurgu yaptı.

Yaklaşık iki saati aşkın süre devam eden ‘Panorama’ söyleşi programında Mega Radyo Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Semir Yazıcı’nın sorularını da yanıtlayan Mehmet Soydan; Milletvekilliği zamanında Halkın içinde Halk için siyaset yaptığını, Hatay ve İskenderun için çözüm odaklı ve pozitif hizmetler kazandırdığını söyledi. Soydan;  “Aday adaylığı ya da adaylık için değil, Büyükşehir’i kazanacağız iddiasıyla yola çıkıyorum. Bizler iş, icraat ve hizmet yapmak için bu yoldayız” dedi.

AK Parti’nin Hatay Büyükşehir’i kazanacağını söyleyen Mehmet Soydan, özetle şu açıklamalarda bulundu;  “2019 yılı Mart seçimleri için Türkiye’de süreç işlemeye başladı. İnsanlarımızın görüşlerini aldık, halkımızın eğilimlerine baktık, halkımızdaki ilgi ve desteği görmek bizleri son derece mutlu etti. Ben her zaman halk ile beraber siyaseti tercih etmişimdir. Siyasette halkın talepleri doğrultusunda iş yapmanın doğru olduğuna inanırım. Geçtiğimiz günlerde Genel Yönetimler Başkanımız ‘Her ile bir Tayip Erdoğan arıyoruz’ demişti. Ben de Hatay’da Tayyip Erdoğan olmak için yola çıkıyorum aslında. Cumhurbaşkanımızın İstanbul belediyeciliğini tüm kamuoyu biliyor. Biz de İstanbul belediyeciliğinde yaptığı önemli atakları ve katkıları Hatay’da gerçekleştirmek için, belediyeciliğin bugünkü formatını daha da büyütmek ve geliştirmek için, Hatay halkını sadece yerel yönetimlerde değil, yerel kalkınmada öncülük etmek, hem sanayi hem turizm hem de yerel kalkınmada organizasyonlar kurmak, bu şehirde liderlik yapabilmek için yola çıkıyoruz. Dolayısıyla sadece İskenderun’un değil, Hatay’ın birleşme ve bütünleşmeye ihtiyacı var. Kısır çekişmeler yerine, daha büyük hedeflere yürümemiz gerekiyor. Dolayısıyla ben bu yolculukta hem Hatay halkının desteğini hem de kendime olan güvenimi yerinde bulduğum için aday adaylığımı açıkladım. Tabii ki gayret bizden takdir Allah’tan. Aday adaylığı ya da adaylık için değil, Hatay Büyükşehir’i kazanacağız iddiasıyla yola çıkıyorum. Bizler iş, icraat ve hizmet yapmak için bu yoldayız” dedi.

Kentin özgür sesi Mega Radyo stüdyolarında gerçekleşen ve dinleyenlerden yoğun ilgi gören Panorama söyleşi programı FM bandı 97.7 frekansından ve www.megaradyoiskenderun.com  üzerinden de canlı olarak yayınlandı. Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik yönetmenliğini Mustafa Mert gerçekleştirdi. Program dinleyenlerden yoğun ilgi gördü.



Yorum Gönder