Suzan Şahin'den İlk Açıklama

25 Haziran 2018 Pazartesi 17:34
Bu haber 997 kez okundu

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin 24 Haziran seçimlerinin ardından bir mesaj yayınlayarak seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Suzan Şahin'den İlk Açıklama

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin 24 Haziran seçimlerinin ardından bir mesaj yayınlayarak seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Sonuçların ülkemize, milletimize ve bölgemize hayırlar getirmesini dileyen Şahin; Seçim sonuçlarını kabullenmenin bir “demokrasi kültürü” olduğu söyleyerek seçimin bittiğini artık hizmet yarışının başladığını belirtti.

Kampanya boyunca kendisine partisine ve Milli ittifak ile partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnceye verilen destekten ve gösterilen ilgiden mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Şahin Sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Seçimlerin gerek karar alma süreci gerekse Ülkenin demokratik şartlarının getirdiği olumsuzluklar yığını içinde gerçekleşmesi bu nedenle adil ve eşit bir yarışma sansının tanınmamasına rağmen CHP ‘de Milli ittifakın kısa sürede ve OHAL, basın sansürü engelleme ve yıpratma girişimlerine karşı olağan bir çalışma gerçekleştirmiş olması takdire değer bir durumdur. Hepimiz partililerimiz ve CHP adaylarımız için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık.

Kampanya boyunca bu seçimin parlamenter ve demokratik sistemimiz için bir kader oylaması olacağını anlattık, ancak sonuçlara bakıldığında Türkiye ‘de Cumhur İttifakının birleşen partilerin öne çıkardığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli halkımızdan daha büyük bir destek almıştır.

Sandığın bu iradesine saygı duymak gerekir. Ülkemiz artık fiilen var olan başkanlık sistemine hukuken de geçmiştir. TBMM üyesi olarak bölgenin bir Milletvekili olarak sizleri Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğime söz vermiştim.

 Sözümün arkasındayım. Şartlar ne olursa olsun, Siyasi gelişmeler ne yönde gelişirse gelişsin bir vekili olarak tüm çabam, tüm emeğim Ülkem bölgem ve siz değerli seçmenlerim için olacaktır.

'Ankara’da sesiniz olacağım’ sözünü unutmadım. Nefes verdiniz Sesiniz olacağım. Destek verdiniz Temsilciniz olacağım. 24 Haziran seçimleri bitti artık önümüze bakacağız. Ülkenin ve bölgenin devasal sorunlarının çözümü için uğraşmak görevi var önümüzde. Bu göreve yoğunlaşacağız. Hep beraber sorunlarımızı aşmak için el ele, gönül gönüle uğraş vereceğiz, hepinizin yüreğine sağlık.

CHP örgüt emekçileri partili dostlar ve hemşerilerinin verdiği desteği asla unutmayacağım. Hepinize gönülden minnet borçluyum. Çok yaşayın iyi yaşayın. Seçim sonuçlarının YSK tarafından açıklanmasından sonra daha ayrıntılı açıklamalarda bulunacağım.

Ancak bugün hepinize borcum olan teşekkür ve Minnetlerimi sunuyorum hepinize en derin saygı ve selamlarımı sunuyorum." 

Yorum Gönder