Tosyalı: ‘Gönüllere Dokunmak için Göreve Talibiz’

03 Şubat 2019 Pazar 15:29
Bu haber 737 kez okundu

Cumhur İttifakı İskenderun Seçim Bürosu büyük bir coşku ve yoğun katılımla hizmete girdi. Tayfur Sökmen Bulvarı Mursaloğlu Lisesi karşısında hizmete giren seçim bürosunun açılışında AK Parti ve MHP tabanının büyük bir heyecan içinde oldukları görüldü.

Tosyalı: ‘Gönüllere Dokunmak için Göreve Talibiz'

Cumhur İttifakı İskenderun Seçim Bürosu büyük bir coşku ve yoğun katılımla hizmete girdi. Tayfur Sökmen Bulvarı Mursaloğlu Lisesi karşısında hizmete giren seçim bürosunun açılışında AK Parti ve MHP tabanının büyük bir heyecan içinde oldukları görüldü.

Açılışa; AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, AK Parti MHP il ve ilçe teşkilat yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ve İskenderun halkı katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan seçim bürosunun açılışında konuşma kürsüsüne gelen Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 31 Mart yerel seçimlere doğru, birliğin ve huzurun habercisi seçim bürosunun hep birlikte coşkuyla açmaya hazırlandıklarını ifade etti.

Çok güzel bir başlangıç yaşadıklarını kaydeden Tosyalı, “Bugün burada sadece bir seçim bürosu açmıyoruz, burada olan gönül dostlarımızla birlikte çok daha aydınlık yarınlarımıza ulaştıracak siyasi başarı kapılarını da açıyoruz. Bu coşkunuz, bu heyecanınız herşeyi anlatıyor. Allah sizlerden razı olsun! Öncelikle geçmiş dönemde hizmet eden belediye başkanlarımıza ve şu anda görev yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kim taş üstüne taş koymuş ise kendilerine binlerce teşekkürler. Biz gönüllere dokunmak için bu göreve talibiz. Allah’ın izniyle bu görev bize nasip olursa, gönül belediyeciliğini de şehrin her noktasına kazandıracağız” dedi.

‘Tasarruf ve Şeffaflık Rehberimiz Olacak’

‘Gönül Belediyeciliği’ düsturu ışığında halkın huzuruna çıktıklarını anlatan Tosyalı, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde, ‘Gönül Belediyeciliği’ düsturu ışığında hazırlanan 11 madde ile halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Bu 11 madde bizim yol haritamız, ilkemiz ve rehberimizdir! Buradan ilan ediyorum; Tasarruf ve Şeffaflık bizim rehberimiz olacak, bu ilkeden vazgeçmeyeceğiz!Her faaliyetimizi halkımızın gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz. Belediyemizde hakka, adalete, maşeri vicdana, hukuka uygun davranacağız! Halkla birlikte yönetim ilkesiyle, belediye faaliyetleriyle ilgili kararlara, şehir sakinlerinin en üst seviyede katılımını temin edeceğiz. İstismara açık ihale ve imar değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz. Çukursuz, asfaltı ve kaldırımı tamamlanmış tertemiz bir İskenderun için her çözümü teşvik edeceğiz! İskenderun’a daha güzel yarınlarına ulaşması adına üzerime düşen her türlü çalışmayı yapmaya hazırım. Bu konuda çok şanslıyım. Hükümetimiz, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız her zaman yanımızda olacak. Onların desteği ile İskenderun’da görev süremiz içerisinde her geçen gün daha güzel yarınlara taşıyacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

‘İskenderun Kıskanılan Bir Şehre Dönüşecek’

İskenderun’un değişmek istediğini üzerine basa basa vurgulayan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İskenderun kaynaklarını iyi kullanarak değişim yaşamak istiyor. Kıskanan değil, kıskanılan bir şehir olmak istiyor. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı tüm Türkiye’ye; İskenderun’un ve Cumhur İttifakı’nın sesini duyuracak bir başarıya imza atacağız. İskenderun’un ufkunu birlikte aydınlatacağız! Bizim mücadelemiz İskenderun’a hizmet mücadelesidir” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı da cumhur ittifakının öneminden bahsetti. Allah’ın izni ile Hatay’da cumhur ittifakını başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerde hakim kılacaklarını önemle vurgulayan Kaşıkçı, artık MHP ve AK Parti arasında birlik ve beraberliğin her zaman ön planda olacağını vurguladı.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, bu coşku ve kalabalığın zaferin habercisi olduğunu belirtti. Özellikle Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne yüklenen Milletvekili Özel, “Hatay son beş yılda büyükşehirden yeterince hizmet alamadı. Bir gram bile hizmetleri olmadı. CHP’li belediyelerin milleti ne hale düşürdüğünü görüyorsunuz. Bunlar millet sevdalısı değil, koltuk sevdalısıdır. Allah’ın izni ile Cumhur ittifakı zaferinde Hatay’ın nasıl hizmet aldığını hep beraber göreceğiz. Bu konuda sizlerden tam destek vermenizi istiyoruz” dedi.

Son olarak konuşma kürsüsüne gelen Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, coşkulu kalabalığa seslenerek “MHP ve AK Parti artık kader birliği yaparak Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Hatay’da da kardeşçe seçime girip zafere ulaşacaktır. Sizlerden aldığımız güç ve kuvvetle Hatay’ın her tarafını hizmetlerle donatacağız. Hatay, hizmetin en güzeline layık olan medeniyetler şehridir. Hak ettiği değeri vereceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Hatay Milletvekilleri, MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler hep birlikte kurdeleyi keserek seçim bürosunu hizmete açtılar. Açılışın ardından hep birlikte seçim bürosu gezildi.

 

Yorum Gönder