Tosyalı: ‘İskenderun’un Kaybetme Lüksü Yok’

07 Mart 2019 Perşembe 19:30
Bu haber 510 kez okundu

31 Mart seçimlerine az bir süre kala Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Tosyalı: ‘İskenderun'un Kaybetme Lüksü Yok'
31 Mart seçimlerine az bir süre kala Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, tek amaç ve gayesinin İskenderun’u hak ettiği konuma taşımak olduğunu belirtti. Başkan adayı Fatih Tosyalı, halka hizmeti hakka hizmet olduğunu bildikleri için bu yola baş koyduklarını belirterek, “Allahın izni ile siz değerli dostlarımızın da destek ve gayretleriyle zafere ulaşıp güzel İskenderun’umuzu hak ettiği konuma taşıyacağız. Bu süre içinde birlik ve beraberlik olmalıyız. Çünkü artık memleketimizin kaybetme lüksü yok. Başta büyükşehir belediyesini de kazanarak arkamızda hükümetimizin de desteğiyle açıkladığımız tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. İskenderun’un geleceğini inşaa edecek çok fazla projemiz var. Kısa zaman içerisinde memleketimizdeki değişim ve gelişimi hep birlikte göreceğiz. Bunun için daha çok dua ve gayret lazım” dedi.

‘Eğitime Destek Vereceğiz’

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gün içerisinde mahalle toplantılarına katılarak, İskenderun’a dair hedeflerini ve yönetim ilkesini anlattı. Azganlık Sosyal Tesisleri’nde eğitimcilerle buluşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Eğitim, ülkemizin geleceğinin temel taşıdır. Allah nasip eder de, başkan seçilirsem.. Belediye olarak eğitim camiası için elimizden gelen desteği vereceğiz. Öğrencilerimizin vatana ve millete faydalı bireyler olması için her zaman destek olmaya hazırız. Öğretmen ve idarecilerin fikir ve önerileri de bize yol gösteriyor" dedi. Toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güven, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

 ‘Esnafımızın Yanındayız’

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Küçük Sanayi Sitesi’ne geçerek esnafla sohbet etti, talep ve beklentilerini sordu. AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ile birlikte Aşevi ziyaretinde sanayi esnafına çorba ikram etti.
 “İskenderun’u birlikte yöneteceğiz” diyerek Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen başkan adayı Tosyalı, şehri ve ekonomiyi büyütmek için hep birlikte ortak akıl ortaya koyarak çalışacaklarını söyledi. Tosyalı, "Bizim amacımız insanları yapılabilecek olan hayallerimize ortak etmek. Esnaf ziyaretlerinde bize iletilen konuları ve insanların beklentilerini seçildiğimiz takdirde hayata geçirebilmek için çalışacağız. İskenderun sanayisi kendisine yetmiyor. Bu doğrultuda esnafımızın bizden beklentisi var. Büyümenin ve şehir ekonomisinin canlanması için bize iletilen konuları çözmek zorundayız" diye konuştu.

Başkan Adayı Tosyalı, daha sonra Çağlayan Tesisleri’ni ziyaret ederek, ardından Denizciler pazarına geçti. Burada pazar esnafına bol kazançlar dileyen Tosyalı, gelen müşterilere de pazar çantası hediye etti.

Yorum Gönder