Vali Ata’dan Duygulandıran Veda

06 Kasım 2018 Salı 23:32
Bu haber 918 kez okundu

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişi olarak Bakanlık emrine atanan Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ne ziyarette bulunarak, basın mensupları ile vedalaştı.

Vali Ata'dan Duygulandıran Veda

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişi olarak Bakanlık emrine atanan Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ne ziyarette bulunarak, basın mensupları ile vedalaştı.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimi tarafından karşılanan Vali Ata, mesai gözetmeksizin haber peşinde koşan gazetecilerin, halkı doğru bilgilendirme anlamında önemli bir kamu hizmeti yaptığını belirtirken, 2 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları anlattı.

‘Hatay’da Olmaktan Hep Mutluluk Duydum’

Hatay’da geçirdiği süre içerisinde hiçbir zaman siyaset odaklı görev yapmadığını söyleyen Vali Ata, “İki yıldır Hatay Valisi olarak görev yapıyorum. Bir yönetici için iki yıl bir yerde kalmak aslında kısa bir zaman dilimi. Bulunduğunuz ile alışmak, o ilin insanlarını tanımak, sorun ve sıkıntılarını yakından takip etmek bu süre zarfında yeterli gelmiyor. Bizi buraya atayan irade yine başka bir yerde başka bir görev için bizi atadı. Hatay’da olmaktan, burada görev yapmaktan her zaman onur duydum. Bizim de Hatay için hali hazırda yapmak istediğimiz birçok projemiz oldu. İskenderun 2. OSB, Hassa, Reyhanlı, Erzin Organize Sanayi Bölgeleri, 2 bin 200 derslikli okullar, çeşitli ilçelerdeki hastaneler. Belen otobanı ve diğer projelerini başlattık. Belirli mesafe kat edilse de bitirmek kısmet olmadı. Tabi içlerinde tamamladıklarımız da oldu. Bu süre zarfında eğitime ve sağlığa önem vermeye çalıştık. Yaptığımız her çalışmada bizlerin yanında oldunuz. Sizlerle her zaman koordineli şekilde çalışmalarımız oldu. Yine tekrar söylüyorum Hatay’da olmaktan hep mutluluk duydum” dedi.

‘Örnek Bir Devlet Adamı’

Hatay’da yaptığı görev süresi boyunca tüm basın mensuplarının Vali Ata’dan ve yaptığı çalışmalardan memnun kaldığını ifade eden İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık ise, “Biz basın mensupları olarak sizden razıyız, umarım siz de bizden razı olmuşsunuzdur. İGC üyesi olan tüm arkadaşlarım Ahde Vefa’ya önem verirler. Her kesime eşit mesafedeki yaklaşımınız, bölgemize yapmış olduğunuz değerli hizmetleriniz ve Devlet’i en iyi şekilde temsil etmeniz dolayısıyla Hatay Halkı sizi asla unutmayacaktır Bizler sizlerin başlattığı ve bu süre zarfında yarım kalıp da tamamlanacak tüm projelerde sizleri anmayı unutmayacağız” derken, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yorum Gönder