İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Arsuz’a bağlı Karaağaç Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin sene boyu hazırladıkları çalışmaları halkın beğenisine sunduğu özel sergi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Süper Lig’e çıkmak için Gaziantep Gazişehir ile İstanbul’da final maçına çıkan Hatayspor’u taraftarı yalnız bırakmadı.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca “Tasarım ve Beceri Atölyesi”nde ürettikleri eserleri görücüye çıkardıkları serginin açılışını gerçekleştirdi.
İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından geleneksel hale gelen iftar etkinliği bu yıl da düzenlendi.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çevre Koruma Haftası Etkinlikleri ’ne katıldı.
Arsuz Kaymakamlığı Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına koordine edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından nitelendirilen “Teknoloji Işığında Avrupa’ya Adım Adım” isimli Erasmus+ KA101 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projesi kapsamında Londra / İngiltere hareketliliği 11-15 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleşti.
Hatay Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle düzenlenen 2018 – 2023 Hatay İli Turizm Stratejisi ve Eylem Planı Çalıştayında Hatay’ın turizmden hak ettiği payı alması için yapılabilecekler masaya yatırıldı.
YÜKSELİŞ BİLİM KAMPÜSÜ
YAZICI DEMİR ÇELİK
RAHMİ DOĞAN HATAY VALİSİ
FATİH TOSYALI İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI
ŞAMPİYON FİLTRE
SİMYA OKULLARI
NOKSEL ÇELİK BORU SANAYİ A.Ş.
DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI
İSKENDER YÖNDEN İSKENDERUN KAYMAKAMI
İSDEMİR
FER OTOMOTİV
ASAS FİLTER
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) işbirliğiyle düzenlenen Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi 1.Odak Toplantısına katıldı.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan ‘Kültür ve Sanat Yarışmaları’ projesi kapsamında ‘Gençler Arası Türk Müziği Yarışması’, ‘Gençler Arası Bilgi Yarışması’ ve ‘Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması’ adı altında gerçekleştirilen müsabakalara İskenderun Gençlik Merkezini temsilen iştirak ederek dereceye giren gençlere ödüllerini takdim etti.
İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamada Emlak ve ÇTV vergilerinin 1. taksit ödemelerinin en son 31 Mayıs’a kadar yapılabileceği belirtildi.