‘Çalışmalarımız Arsuz’a Değer Katacak’

05 Kasım 2019 Salı 15:42
Bu haber 645 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Nardüzü ve Karaağaç Mahallelerinde devam eden Kilit Parke Taşı ve Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Çalışmalarını yerinde inceledi.

‘Çalışmalarımız Arsuz'a Değer Katacak'
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Nardüzü ve Karaağaç Mahallelerinde devam eden Kilit Parke Taşı ve Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Çalışmalarını yerinde inceledi.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde Kilit Parke Taşı Çalışmalarını yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı’dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Karaağaç ve Nardüzü halkının özellikle altyapı çalışmalarından sonra, yol konusunda çektiği sıkıntıların farkında olduğunu belirten Başkan Asaf Güven, en kısa süre içerisinde, kademeli olarak bu sıkıntılara son vereceklerini belirtti.
Altyapı çalışmalarından dolayı Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinin kazıldığını ifade eden Başkan Güven, “  Karaağaç, Nardüzü bölgesi altyapıdan dolayı her tarafı kazıldı. Her tarafı kazıldığı için yollar bozuktu. Bu çalışmalar sonucunda da şikâyetler vardı haklı olarak. Zaman zaman eleştiriler geldi. Ama bizler program dâhilinde, bu bölgenin tekrar üst yapısını yapmak durumundayız. Bu aşamada hem Büyükşehir Belediyesi hem de Arsuz Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Belirli sokaklar parke, ana caddeler de beton asfalt olarak devam edecek. Bu çalışmalarımız, tüm Karaağaç, Nardüzü ve Arsuz’un diğer yerleri bitinceye kadar devam edecektir. Biz imkânlar ölçüsünde ve program dâhilinde Arsuz’u güzelleştirmek ve halkı rahatlatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz,” dedi.

Karaağaç ve Nardüzü’nde kilit parke taşı çalışmalarını inceledikten sonra, karaağaç sahil yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarını da yerinde takip eden Dr. Asaf Güven, “Burası karaağaçla ilgili sahil yürüyüş yolu, bisiklet yolu projemiz. Burası ayrı bir yaşam alanı, ayrı bir yaşam merkezi olacak. Parklarıyla, rekreasyon alanlarıyla, büfeleriyle, yürüyüş ve bisiklet yoluyla bu bölgemize renk katacak bir projemiz. Yaklaşık 2.5 kilometre. Bunu da en kısa zamanda bitirmeye çalışacağız. Bittiğinde de burası ayrı bir güzellik,  ayrı bir yaşam alanı olacak. Plajı da olacak, sosyal tesisleri, yürüyüş alanı da olacak. Bu sahil yürüyüş ve bisiklet yolu Arsuz’a bir değer katacak,” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder