Cumhur İttifakında Güçbirliği

23 Ocak 2019 Çarşamba 15:58
Bu haber 713 kez okundu

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayları olarak yarışacak olan İskenderun Ak Parti Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı ile Belen MHP Belediye başkan adayı İbrahim Gül, seçmenin karşısına birlikte çıkarak poz verdiler.

Cumhur İttifakında Güçbirliği

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayları olarak yarışacak olan İskenderun Ak Parti Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı ile Belen MHP Belediye başkan adayı İbrahim Gül, seçmenin karşısına birlikte çıkarak poz verdiler.  

Ak Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimleri Hatay Aday Tanıtım toplantısı ile adaylığı resmen açıklanan İskenderun Belediye Başkanı Adayı Fatih Tosyalı, ilk mesajını sosyal medyadan verdi. AK Parti ve Cumhur ittifakının belediye başkan adayları ile birlikte ‘kazanacağız’ vurgusu yapan Tosyalı, “Tevazu, samimiyet ve gayret ile. Hatay’daki tüm belediyeleri kazanmak için hepsi iddialı ve tecrübeli adaylarımızla gönüller yapmaya geliyoruz. Hazırız” dedi.

Cumhur ittifakını yerel yönetimler hareketi olarak değerlendiren Tosyalı, “Şahsımı İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak onurlandıran, bu büyük onuru bizlere yaşatarak, görevi bizlere tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin üst kurullarına teşekkür ediyorum. Bu süreçte yanımızda duran, milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatlarımızı da şükranlarımı sunuyorum. Bir yerel yönetimler hareketi olan AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adaylarıyla birlikte, Cumhurbaşkanımızın temposuna, hizmet anlayışına, hassasiyetlerine sahip olmak için çok çalışacağız” dedi.

İbrahim Gül: ‘Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar’

MHP Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül de konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin mihmandarlığında, milletin gönlünde kurulan Cumhur İttifakının,  iki liderinin ortak kararı ile 31 Mart 2019 günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde MHP Belen Belediye Başkanı Adaylığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız ‘Recep Tayyip Erdoğan’a MHP Genel Başkanımız ‘Devlet Bahçeli’ye, Cumhur ittifakının tarafları olan Ak Parti ve MHP’sinin aday tespitinde çalışan genel merkez yetkililerine, Milletvekilimize, İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları Başkanlarımıza Kadın Kolları Başkanlarımıza, Tüm yan kuruluşlarımızın kıymetli temsilcilerine ve emeği geçen tüm gönüldaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakının ruhu ile herkesi kucaklayacağız. MHP’nin ‘Üreten belediyecilik’ anlayışını hizmetlerimizin merkezine koyarak tarif ettiği 'gönül belediyeciliği' ile herkesi ve her kesimi kucaklayacağız. Şahsımıza münasip görülen bu kutsal vazifeyi başarılı bir şekilde sonuçlandırmak için gece, gündüz yılmadan, yorulmadan, durup dinlenmeden çalışacağız. Bizlere güvenen büyüklerimizi mahçup etmeyecek, bizleri sevenleri sevince boğacak sonucu almak için yapacağımız mücadelede Allah yar ve yardımcımız olsun.”

 

Yorum Gönder