‘Güneyin İncisi’ Programı Semir Ray ile Start Verdi

01 Temmuz 2022 Cuma 17:31
Bu haber 548 kez okundu

Mega TV, yeni sezonda binlerce Hatay’lının özlediği Güneyin İncisi, 4 yıllık aradan sonra yeniden ekranlara geldi. Yıllarca süren hasret sona erdi ve Güneyin İncisi, çok özel bir bölümle seyirci karşısına çıktı.

‘Güneyin İncisi' Programı Semir Ray ile Start Verdi

Mega TV, yeni sezonda binlerce Hatay’lının özlediği Güneyin İncisi, 4 yıllık aradan sonra yeniden ekranlara geldi. Yıllarca süren hasret sona erdi ve Güneyin İncisi, çok özel bir bölümle seyirci karşısına çıktı.

İlk defa 2001 yılında ekranlara gelen Güneyin İncisi progamı, Yaklaşık 4 yıl aradan sonra Mega Tv’de ekranlara geldi. Güneyin İncisi’nin yeni sezonu 30 Haziran Perşembe saat 20.30'de izleyiciyle buluştu.

Güneyin İncisi programının 1. Bölümünde Hatay’ın Sevilen Sanatçısı Semir Ray konuk oldu. Birbirinden güzel Arapça ve Türkçe parçalarının seslendirildiği programda konuşan İskenderun’lu Sanatçı ve program sahibi Emirhan, “ Öncelikle bize bu programı yapmamıza destek veren Mega Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’a, Bizleri her zaman desteklerini esirgemeyen sevenlerimize teşekkür ederim. Biz bu programı yapmak için geçen seneden beri planlar yapıyorduk. Rahmetli Semir Yazıcı abimiz ile konuşmuştuk. Ama maalesef pandemiye yenik düştü. Allah rahmet eylesin, ve değerli abim Semir Yazıcı’nın hatıraları kaldı. O yüzden bu program benim için çok büyük manevi bir değeri var” dedi.

Eğlence’nin tavan yaptığı Güneyin İncisi Programına konuk olan Semir Ray, "Öncelikle böyle bir program yaptığınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten Hatay’ın böyle bir programa ihtiyacı vardı. Yeni döneminize başarılar diler, inşallah çok iyi yerlere gelirsiniz” dedi.

Mega Tv Stüdyolarında sahneye çıkan Semir Ray Arapça ve Türkçe sevilen şarkıları dev organizasyon ve Hatay için söyledi. Sosyal medya’da Mega Medya Grubunu Tabip eden binlerce izleyici, Semir Ray’ın şarkıları ile ekranlarında keyifli anlar yaşadı. Arsuz’dan, Antakya’dan, İskenderun’dan, Belen’den kısacası Hatay’ın dört bir yanından izlenen program, uzun süre konuşulacak, mutlu, huzurlu ve eğlenceli bir geceyi geride bıraktı.

Mega Medya stüdyolarından canlı yayınlanan ‘Güneyin İncisi’ programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak facebook live Mega Medya Grubu internet adresi üzerinden canlı yayınlandı. İskenderunlu Emirhan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Güneyin İncisi’ programının yönetmenliğini Ali Kemal Zerenli ve Mustafa Mert yaparken, program menajerliğini Serdar Çiçek üslendi. Kamerada Yusuf Yıldız ve Miraç Bayraktar yer aldı.







Yorum Gönder