İbrahim Gül: ‘Belen Halkına Hizmetkâr Olmak İçin Yola Çıktım’

03 Şubat 2019 Pazar 15:16
Bu haber 741 kez okundu

Cumhur İttifakının Belen'de gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışlarında Belen'in ve Hatay'ın geleceği için önemli mesajlar verildi. Cumhur İttifakının Belen'de gerçekleştirdiği seçim ofisi açılışına AK Parti'li ve MHP'li Milletvekilleri belediye başkan adayları ve coşkulu bir kalabalık katıldı.

İbrahim Gül: ‘Belen Halkına Hizmetkâr Olmak İçin Yola Çıktım'

Cumhur İttifakının Belen'de gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışlarında Belen'in ve Hatay'ın geleceği için önemli mesajlar verildi. Cumhur İttifakının Belen'de gerçekleştirdiği seçim ofisi açılışına AK Parti’li ve MHP'li Milletvekilleri belediye başkan adayları ve coşkulu bir kalabalık katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan açılış töreninde konuşan Cumhur ittifakı Belen Belediye başkan adayı İbrahim Gül Cumhur ittifakının gücü ile AK Parti’nin ak belediyeciliği ve MHP'nin üreten belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara hizmet edeceklerini söyledi. İnsanların gönüllerine girmeden huzurları için çabalamadan ne yapılırsa yapılsın başarının olamayacağını belirten İbrahim Gül, Belen'in sıkıntılarını sorunları iyi bildiklerini ve bu sıkıntıları ortadan kaldırabilmek için Belen halkına hizmetkâr olmak için yola çıktıklarını söyledi.

Belen belediye başkanı Adnan Vurucu ise törende yaptığı konuşmada Cumhur ittifakına destek olmak için burada olduğunu belirterek bir yere gitmediğini söyledi. Hiç bir zaman koltuk hırsında olmadığını mücadeleci olduğunu belirten Vurucu alnım açık başım dik ben buradayım Cumhur ittifakının yanındayım diyerek desteğini açıkladı.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ise Belen'e hizmetlerin daha rahat gelebilmesi için Hatay Büyük Şehir Belediyesini kazanmalarının şart olduğuna dikkat çekerek Belen'de İbrahim Gül'e Büyük şehirde İbrahim Güler'e sahip çıkılmasını istedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, yaptığı konuşmada gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için yola çıktıklarının altını çizdi. Cumhur ittifakının oyları bir birine karışanların değil 15 Temmuz’da kanları bir birine karışanların ittifakıdır dedi. Özel konuşmasında Hatay Büyük Şehir belediye başkanı Lütfü Savaş'ı eleştirerek Hatay'ın 5 yıldır çok kötü yönetildiğini söyledi. Abdulkadir Özel, “Hatay büyük şehir meclisinde 5 yılda 2846 karar alınmış ve AK parti gurubu sadece üç tanesine itiraz etmiş. Çalıştırmıyorlar, bırakmıyorlar engelliyorlar diyenlerin yalanları bir bir ortaya çıkıyor ve çıkacak. Bugüne kadar meydanı boş bulanlar değneksiz köyde gezenlere 31 Mart akşamı büyük bir sürprizimiz olacaktır” dedi.

Cumhur İttifakının Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise devletin büyük zenginliklerinin Hatay'da büyük şehir belediyesinde olduğunu belirten İbrahim Güler devletin zenginliğini gücünü Hatay halkı ile buluşturacaklarını çarçur edilmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Yorum Gönder